Displays

Gespecialiseerd in het vervaardigen van alle denkbare typen, vormen en maten displays in de meest uiteenlopende materialen. Showcards, toonbankdisplays, vloerdisplays, life sizes… we maakten er al velen voor zeer uiteenlopende bedrijven. Allen kozen voor Raypack omdat wij niet alleen hoogstaande kwaliteit bieden tegen een goede prijs, maar ook nog eens snel leveren en actief meedenken met het ontwerp van de display. Zo bent u er zeker van dat de display niet alleen mooi oogt, maar ook nog eens effectief is. Want een goede display zal de aandacht van de consument trekken en de verkoop en naamsbekendheid van het tentoongestelde product stimuleren.

Display

Of het nu gaat om een eenvoudige showcard of een ingewikkelde vloerdisplay. Wij ontwerpen en maken een display die doet wat hij moet doen: op een zichtbare manier uw product onder de aandacht brengen.

Plakken, stansen, monteren en verpakken doen we allemaal zelf met ons eigen machinepark. Dat zorgt voor korte lijnen, duidelijk communicatie en snelle levering.

Voor meer informatie of advies neemt u contact op met één van onze medewerkers.